Fundacja Mam Marzenie i katowiccy antyterroryści spełnili marzenie 10-letniego Pawła z Marklowic, który cierpi na chorobę zagrażającą jego życiu.
Największym marzeniem chłopca był lot policyjnym śmigłowcem w towarzystwie antyterrorystów i swojego najlepszego przyjaciela.
Cytat:
Chłopcy spędzili dzień w policyjnych koszarach, dostali własne kombinezony i uczestniczyli w zajęciach przygotowanych przez policję. Ich przygodę zakończył lot ogromnym śmigłowcem Mi8T.
Cytat:
Fundacja Mam Marzenie i katowiccy antyterroryści spełnili marzenie 10-letniego Pawła z Marklowic, który cierpi na chorobę zagrażającą jego życiu. Chłopiec wraz z najlepszym przyjacielem spędził dzień w policyjnych koszarach i leciał śmigłowcem Mi8T.
_________________ "When the hour of crysis finally arrives, remember that 40 selected men can shake the world..."
Yasotay
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum