Czy nie będzie głupio wyglądało jak będę chodził po ulicy w ciemnych balistykach ?
Chciałbym miec ciemne okulary do prowadzenia samochodu (jestem kierowcą zawodowym) a mam wadę wzroku. Na zdjęciach wyglądają fajnie. Ale na ulicy ?
Czy nie będzie głupio wyglądało jak będę chodził po ulicy w ciemnych balistykach ?
Bedzie wygladalo glupio. Zreszta radze chodzic po chodniku! Nawet bez oczojebnych okularow.
Cytat:
Chciałbym miec ciemne okulary do prowadzenia samochodu (jestem kierowcą zawodowym) a mam wadę wzroku. Na zdjęciach wyglądają fajnie. Ale na ulicy ?
Na ulicy moga wygladac nieco inaczej! Moga byc przejechane, porysowane, obesrane i niestety obrzgane.
Rysiu - skonkretyzuj swoje wymagania w sposob zrozumialy dla Wszystkich. Wklej link do swoich wymazonych okularow! Pokaz je!
_________________ Jakby co, kieby co, kany co - To my som. J. Galica
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum