Jeden z producentów umundurowania , teraz można zacząć zgadywać dopóki M.Kurmanow nie napisze kto.
_________________ "Niewielki będzie pożytek z mówienia i pisania,jeżeli słowo będzie używane nie po to,aby szukać prawdy,wyrażać prawdę i dzielić się nią,ale tylko po to,by zwyciężyć w dyskusji i obronić swoje - może właśnie błędne - stanowisko"
Pomógł: 5 razy Wiek: 33 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 359 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 05-11-2008, 14:35
a mnie cholera bierze. ten mundur wygląda dobrze a to dopiero pierwszy projekt. nam w policji muszą projektować albo byli skazańcy albo osoby skrzywdzone przez policje ze wyglądają one tak a nie inaczej.
pozdrawiam
Pomógł: 52 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1395 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-11-2008, 16:56
To powiem Ci coś zabawnego. Ten mundurek zahaczył też o KGP, na razie nieoficjalnie, ale może po wprowadzeniu pewnych zmian (pomijam te które będą wprowadzone w testowych dla MW) może trafi też do policji żeby czymś realnie użytecznym zastąpić czarnuchy.
Wysłany: 05-11-2008, 17:03
wiesz gdzie w policji jest problem?? ona nie chce czarnuchów... ostatnio wyskoczyłem z tym tematem na odprawie z moim 01. mówiąc ze czarnuch jest praktyczny itp itd. i wiesz co nawet kolka osób z OPI mnie wyśmiało bo im się dobrze służy w swetrze niebieskim i w spodniach na kant ze o 01 nie wspomnę, a po kilku słowach 01 stwierdziłem ze nie ma co się opierać ze lepiej się kogoś goni w czarnuchu, nie daj Boże szarpie z kimś itp.
pozdro dla betonów z KGP
Pomógł: 52 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1395 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-11-2008, 17:22
Akurat subtelności postępowania w strukturach KGP to nie do końca moja działka, ja mogę ten mundur uczynić takim czy siakim - póki co doprowadziliśmy do stworzenia go, a to już jakiś krok naprzód. Wbrew pozorom jeszcze paru ludzi rozumie że ten mundur musi się nadawać do awantury I prędzej czy później decydenci to zrozumieją - na razie wybrali nieszczęśliwą drogę, bo zamiast stworzyć nowczesnego granatowego "czarnucha" w którym można i dobrze wyglądać i się nadupcać - stworzyli jakieś nieporozumienia z odblaskami (które miałem okazję dosyć dokładnie obejrzeć jeszcze w zeszłym roku).
Wysłany: 06-11-2008, 19:10
hej
dzięki za słowa wsparcia catch22 na ifp.pl ale nie ma tam raczej o czym gadać. pewnie ci goście zasuwają w dzień w olimpijkach i bardzo dobrze im się w nich służy. a coś takiego na tez wzór to bee.
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum