Pomógł: 4 razy Wiek: 12 Dołączył: 30 Gru 2005 Posty: 900 Skąd: daleko od ukochanej
Wysłany: 22-09-2009, 18:13
A jaki rozmiar nosisz ? XS ?
Żarty na bok. Zamiast pytać o to jakie skarpety ma na sobie ten żołnierz, bo komuś chce się naśladować komandosa zamiast ruszyć tyłek i zaciągnąć się do WP, raczej byłbym rad widząc naszych wojowników szkolących się z jedną z najlepszych jednostek lotniczych (i specjalnych) na świecie....
_________________ "When the hour of crysis finally arrives, remember that 40 selected men can shake the world..."
Yasotay
Ostatnio zmieniony przez Ravage 22-09-2009, 18:19, w całości zmieniany 1 raz
Zacząłeś durną rozmowę i pier$#% trzy po trzy. I tak swoją drogą - jeśli edytujesz posta to rób to szybciej bo zmienia to w ogóle sens mojej poprzedniej wypowiedzi...
Ravage napisał/a:
Żarty na bok. Zamiast pytać o to jakie skarpety ma na sobie ten żołnierz, bo komuś chce się naśladować komandosa
Nie wiesz? To nie dorabiaj sobie ideologii o naśladownictwie... Jestem ciekaw czyjej to produkcji, a, że Ty tego nie wiesz... no cóż, ale daruj sobie aluzje...
Pomógł: 4 razy Wiek: 12 Dołączył: 30 Gru 2005 Posty: 900 Skąd: daleko od ukochanej
Wysłany: 22-09-2009, 18:23
Arafat napisał/a:
Ravage napisał/a:
Walczysz z dziewczyną o miejsce na łóżku czy jak
Zacząłeś durną rozmowę i pier$#% trzy po trzy.
Ravage napisał/a:
Żarty na bok. Zamiast pytać o to jakie skarpety ma na sobie ten żołnierz, bo komuś chce się naśladować komandosa
Nie wiesz? To nie dorabiaj sobie ideologii o naśladownictwie... Jestem ciekaw czyjej to produkcji, a, że Ty tego nie wiesz... no cóż, ale daruj sobie aluzje...
Dobrze tygrysie już nie drażnię lwa.
_________________ "When the hour of crysis finally arrives, remember that 40 selected men can shake the world..."
Yasotay
No dobra mysie-pysie ,szelki od Miwo L ,dół też ale musicie sobie poszukać które współdziałają z tymi szelkami.
_________________ "Niewielki będzie pożytek z mówienia i pisania,jeżeli słowo będzie używane nie po to,aby szukać prawdy,wyrażać prawdę i dzielić się nią,ale tylko po to,by zwyciężyć w dyskusji i obronić swoje - może właśnie błędne - stanowisko"
Ravage mam pytanie masz tych fotek z tego treningu więcej ?? ,bo by się przydało do pewnego moda do pewnej gry .
_________________ "Niewielki będzie pożytek z mówienia i pisania,jeżeli słowo będzie używane nie po to,aby szukać prawdy,wyrażać prawdę i dzielić się nią,ale tylko po to,by zwyciężyć w dyskusji i obronić swoje - może właśnie błędne - stanowisko"
Pomógł: 12 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Kwi 2005 Posty: 1055 Skąd: Kraków
Wysłany: 22-09-2009, 21:47 Re: Nasze SOF i 160 Lotniczy Pułk Operacji Specjalnych US Ar
Ravage napisał/a:
Kilka fot ze wspólnych ćwiczeń naszych SOF ze śmigłami MH-47G z 160th SOAR(A):
Ten na środku to jakiś amerykański komandos z karabinkiem AKMS, żeby się bardziej do rodzimych żołnierzy upodobnić? Bo wygląda na tle wszystkich innych nieco dziwnie.
Edit:
Cytat:
KOVACHEVO, Croatia — A U.S. Army CH-47 Chinook helicopter crewchief assigned to the 160th Special Operations Aviation Regiment (Airborne) gives a pre-flight briefing to special operations soldiers from Croatia, Poland and Hungary before executing fast rope insertion/exertion system training here as part of the Jackal Stone 2009 exercise.
A, już wiem, znalazłem podpis - to po prostu Chorwat w z kbk Zastava M70AB2.
Wysłany: 23-09-2009, 17:49 Re: Nasze SOF i 160 Lotniczy Pułk Operacji Specjalnych US Ar
REMOV napisał/a:
Ten na środku to jakiś amerykański komandos z karabinkiem AKMS, żeby się bardziej do rodzimych żołnierzy upodobnić? Bo wygląda na tle wszystkich innych nieco dziwnie.
Tak, ten Night Stalker to też komandos
Yasotay
Wysłany: 23-09-2009, 18:01 Re: Nasze SOF i 160 Lotniczy Pułk Operacji Specjalnych US Ar
Ravage napisał/a:
REMOV napisał/a:
Tak, ten Night Stalker to też komandos
Ravage, coś u Ciebie ostatnio oczy szwankują.....przecież Remov zedytował posta....chodziło mu o tego gościa w czarnej kamizelce i z karabinkiem "kałasznikopodobnym"a nie kolesia w ACU i chełmie lotniczym z opisu wynika, że to Chorwat.
to tak bez złośliwości, żeby była jasność...peace and love!
Pomógł: 52 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1395 Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-09-2009, 11:17
Przecież to są "małe Chorwacje" w wariancie, no... leśnym. Natomiast widać że jak zwykle ćwiczymy bez opancerzenia - w przeciwieństwie do Amerykanów. I znowu będzie narzekanie...
Eee tam, zdarza się najlepszym. A "Pan Magister" to można było o kimś powiedzieć przed wojną, jak studentów było 50 000 na cały kraj, teraz to już nie to samo
Ostatnio zmieniony przez Mack PL 24-09-2009, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 24-09-2009, 17:07
Mack PL napisał/a:
Eee tam, zdarza się najlepszym.
Mnie nie...czyli nie jestem najlepszy
[ Dodano: 24-09-2009, 17:11 ]
Mack PL napisał/a:
Eee tam, zdarza się najlepszym. A "Pan Magister" to można było o kimś powiedzieć przed wojną, jak studentów było 50 000 na cały kraj, teraz to już nie to samo
Gardzę Twym jestestwem, ale rację przyznać muszę.
Yasotay
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum