Witam,
serdecznie zapraszam wszystkich użytkowników do obejrzenia mojego najnowszego klipu promującego patriotyzm i Polskie Siły Zbrojne. Film stanowi także hołd dla oddanych żołnierzy i twórców JW 2305.
Niektórzy może kojarzą mnie z ostatniego filmu o jednostkach specjalnych, który publikowałem w ShoutBox'ie.
Dodam, że film powstał amatorsko i niekomercyjnie. Zrealizowany z czystej pasji. Muzyka użyta w porozumieniu z autorem i jego akceptacją.
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Faktycznie, sprawdziłem materiały i masz oczywiście rację. Zdjęcie nie-Gromu wkradło się w film przypadkiem, przez nieuwagę. Oczywiście przepraszam za pomyłkę.
Pozdrawiam!
nawet całkiem fajnie Ci to wyszło - nie wiem tylko czy ludki w obiegach zamkniętych to nie przypadkiem Formoza - no i nie wiem czy przypadkiem hołdu się nie składa poległym, no ale to się czepiam, akurat patriotyczne klimaty HH mi się wkręcają.
Pomógł: 4 razy Wiek: 12 Dołączył: 30 Gru 2005 Posty: 900 Skąd: daleko od ukochanej
Wysłany: 05-02-2011, 19:38
Będę tym 'złym': muzyka nie w moim klimacie (dla mnie wszelkie rapo/hipo pochodne pasują do jednego worka: Retards Attempting Poetry), materiał jak serki innych na YT (sam kiedyś się w to bawiłem).
Cel szczytny, ale wolałbym w innej formie. ...
Czekam na rozentuzjazmowany tłum z widłami i pochodniami.
En Taro Adun.
_________________ "When the hour of crysis finally arrives, remember that 40 selected men can shake the world..."
Yasotay
Nie bój się - nie jesteś jedyny.
Choć z drugiej strony co miałoby powstać?
Wszystkie te ujęcia były widziane milion razy, patriotyczno - patetyczny rap też jakoś mnie nie bierze, ale hej, każdy przez taką fazę przechodzi ;)
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
materiał jak serki innych na YT (sam kiedyś się w to bawiłem).
A co tam, będę nieskromny. Widać Twoja percepcja "sztuki" jest na dość niskim poziomie, jeżeli porównujesz do mojego filmu pokazy slajdów składające się ze zdjęć, które wszyscy widzieli miliony razy, zapisane ciurem z grom.mil.pl. Ludzie, którzy wrzucają takie filmy na YT nie zadają sobie nawet trudu, żeby odnaleźć materiały w dobrej jakości, ściągają jedni od drugich i wrzucają co raz to bardziej skompresowane syfy. Nawet sam Cannon Fodder robi filmy, które nijak mają się do użytej muzyki, gdzie materiały po wylosowaniu z worka trafiają w zupełnie dowolnej kolejności na oś montażową - z całym szacunkiem dla CFMG.
Jeżeli jestem w błędzie i faktycznie komuś uda znaleźć się film na YT o tematyce polskich sił specjalnych w lepszej jakości, lepiej wykonany i przedstawiający dotychczas niepublikowane materiały, to bardzo proszę o link.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Pomógł: 4 razy Wiek: 12 Dołączył: 30 Gru 2005 Posty: 900 Skąd: daleko od ukochanej
Wysłany: 05-02-2011, 22:09
mattrne napisał/a:
Widać Twoja percepcja "sztuki" jest na dość niskim poziomie, jeżeli porównujesz do mojego filmu pokazy slajdów składające się ze zdjęć, które wszyscy widzieli miliony razy, zapisane ciurem z grom.mil.pl.
Ktoś ma problem z przyjęciem krytyki Ale skoro uzurpujesz sobie prawo do jedynej 'racji' polemika i tak będzie bezowocna....
Spoko artysto, kiedyś i o Tobie poczytamy w podręczniku historii sztuki.
_________________ "When the hour of crysis finally arrives, remember that 40 selected men can shake the world..."
Yasotay
Widać Twoja percepcja "sztuki" jest na dość niskim poziomie, jeżeli porównujesz do mojego filmu pokazy slajdów składające się ze zdjęć, które wszyscy widzieli miliony razy, zapisane ciurem z grom.mil.pl
Taak. A Ty wziąłeś urywki z fiklmów, podłożyleś muzykę i to jest sztuka. Fajnie że chciałeś wyraźić w ten sposób swoje odczucia, film jest przyzwoity w porównaniu do innych - ale nie ma co się napinać. Wrzuć na luz;-)
Pozdr
Robal2pl
...imputuje nam "artysta" że inni ciurkiem, jak leci ściągają ze strony oficjalnej Gromu zdjęcia i wklejają na pałę, a on co zrobił? W clipie są zdjęcia zrobione przez niego??? nie... są również na pałę ściągnięte ze strony G... no i muzyka... ambitna jak disco polo
_________________ BOŻE CHROŃ MNIE OD PRZYJACIÓŁ, Z WROGAMI SAM SOBIE PORADZĘ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum