Operatorzy jednostki GROM to zespół doskonale wytrenowanych specjalistów potrafiących prowadzić operacje bojowe z lądu, wody i z powietrza. Działając w małych grupach wywołują postrach wśród przywódców afgańskich rebeliantów.
Na zdjęciach operatorzy GROM wspomagający działania X zmiany Polskiego Kontyngentu Wojskowego w Afganistanie.
Orzeł 7 to nowoczesna rakieta bojowa Gwiezdnej Floty. Należy pamiętać, że nie wolno w niej jeść przy kokpicie, bo się spierdoli. Orzeł 7 był już raz rozpierdzielony przez deszcz meteorytów i zapchał się w nim kibel co okazało się stanowić ogromny problem dla załogi. Serwisem Orzeła 7 zajmuje się Stacja Naprawcza Orla Przystań. Do załogi Orzeła 7 należą Kapitan Bomba (dowódca), Janusz i Sebek. Orzeł 7 prawdopodobnie został na planecie D.U.P.Y. kiedy to Bomba i Tępe Chuje zostali porwani przez Chujewów. Możliwe że niedługo pojawi się z powrotem. Przykładem jest intro odcinka "czas wyborów cz. 2" kiedy to Orzeł 7 jest w nim pokazany. Pomimo, że rakieta służy dobrze, jest pedalska w porównaniu do Orzeła 1.
...Chłopaki robią mistrzostwo świata... super foty (tylko koleś który jest na dwóch z nich zadzwonił do mnie i powiedział... za dwa miesiące na powieszą za to) ludzie po co to? ładne medialne zdjęcia ale po co? na poczet forum???? bo takie są nakazy demokracji??? ok... ale ta "demokracja" w tym kraju jest na takim poziomie że kiedyś... eeehhh... miłego wieczora
_________________ BOŻE CHROŃ MNIE OD PRZYJACIÓŁ, Z WROGAMI SAM SOBIE PORADZĘ
Pomógł: 3 razy Wiek: 38 Dołączył: 12 Lip 2010 Posty: 190 Skąd: Warszawa
Wysłany: 15-01-2012, 06:15
Ból polega na tym, że niektórzy ważni decydenci ze sztabu i ministerstwa tylko tak postrzegają jednostki specjalne WP, jak im je gazetka lub TV pokaże, stąd wymóg propagandowy, by takie "małpki skaczą" robić.
Czepiacie się :P chłopaki będą mieli co wnukom pokazywać ;] trochę dobrego PR nie zaszkodzi
_________________ „Dzisiaj coraz trudniej jest dotrzeć do pradawnej wiedzy, wielu bowiem dawnych mistrzów odeszło, a nie żyjemy już pośród dzikiej przyrody i nie musimy tak jak ongiś walczyć o przetrwanie.” Raymond Mears
uważam, że okres dowodzenia jednostką przez zawadkę a teraz gąstała niebawem zaprocentuje (o ile już nie procentuje). Ja o ich poziom jestem spokojny, pomimo szumu sprzed paru lat. swoją drogą dziwią mnie te fotki. rozumiem fotka z poligonu w czasie ćwiczeń, ale cała sesja zdjęciowa. idę o zakłąd, że to nie ich pomysł. Poniżej ciekawa fotka.
moresealseb9.jpg Seals i GROM we wspólnej akcji. Moim zdaniem Irak. fota z forum fauerzaesp.org poniżej link. http://fauerzaesp.org/foro/viewtopic.php?t=189&postdays=0&postorder=asc&start=189
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum