Pomógł: 12 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 1026 Skąd: Prusy Wschodnie
Wysłany: 27-03-2009, 11:12
Mam proppera z materiału 65/35, trochę jest sztywny, ale jeśli chodzi o kolory to trzymają się dobrze. Był dużo katowany w błocku i ścierany na quadach i w porównaniu z nowym nie ma co wybrzydzać.
Wysłany: 29-03-2009, 18:38
A ja mam pytanie jak ma się ten multikam/suez do naszej flory, czy w tym suezie człowiek mocno się wyróżnia na tle roślinności?. Planuje zakup nowych ciuchów i zastanawiam się nad tym suezem tylko nie wiem jak on się sprawuje w naszych warunkach.
Nie wiem jak Camogrom ;) ale oryginalny Multicam jest za jasny na nasze lasy. Na tle bujnej zieleni niestety kontrastuje. Natomiast świetnie sprawuje się na terenach otwartych, trawiastych.
Nie wiem jak Camogrom ;) ale oryginalny Multicam jest za jasny na nasze lasy. Na tle bujnej zieleni niestety kontrastuje. Natomiast świetnie sprawuje się na terenach otwartych, trawiastych.
CAMOGROM HELIKONA jest za jasny
oryginalny MC creya podobno też
ale nasza Polska MULTIKAMA bardzo ładnie sie zlewa ;)
ja zaprezentuje moją MULTIKAMĘ
(zdjęcia są prywatne więc proszę ich nigdzie nie wklejać
na następnym wyjeździe bardziej porównam z wz93,i DPMem
Wysłany: 12-06-2009, 21:15
Tsunami racja szczególnie jak słońce za plecami zaświeci i to jest koniec. Podobno ktoś na mazowszu używa Camogormu w działaniach nocnych. A z resztą jak wygląda to widać na moim avatarze.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 336 Skąd: Polska
Wysłany: 12-06-2009, 21:21
Gdyby nie te plamki najjasniesze (wg mnie jest ich zwyczajnie za duzo) reszta dawalby jakos rade na zarośnietych zwirowniach. Plamki troche amatorsko przyciemnilem i nie co lepiej ale przy Suezie Camogrom
Świetne fotki Sueza w naszych Polskich warunkach.
Panowie czy przypadkiem nie zrobiła się w naszym kraju na MC?
Chodzi mi o słuzby mundurowe.
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori
LYSSY88 wszystko fajnie, ale zrób fotki te parę metrów dalej gdzie jest zielono to pogadamy.
no za 2/3tyg jadę w teren zrobić porównanie z wz93 i dpmem.
wiadomo ze jak sie w tym stanie na tle ściany zielonych liści to sie bedzie troszkę rzucać w oczy
postaram się wrzucić większe zdjęcia z odległości 10m ale powiem że gdyby nie kontury ciała to się zlewa z otoczeniem że miodzio
na pewno nie zrobię ZIMOWEJ MULTIKAMY porównania bo jest nowa i na sprzedaż
ale na moje zezowate oko to jest bardziej zielona i soczysta i w lato będzie się jeszcze lepiej zlewać.
zdjęcia starałem sie robić rzeczywiste zeby realnie oddać kolorystykę i kamuflaż ,ale kumple mówili że faktycznie się zlewa i były momenty jak szliśmy lasem że im ginąłem z oczu na kilku metrach i tylko ruch mnie zdradzał i czarne buty
Wiem ;)
wielokrotnie widziałem ten test i to on mnie natchnął ;)
ale tak czy siak i tak zrobię takie porównanie z MULTIKAMĄ ORAZ jak mi kumpel pożyczy z CAMOGROMem HELIKONA ;)
Nawet jak by to nikogo nie interesowało ;P to i tak mi się przyda do mojej komercji
http://images48.fotosik.p...6447b966047.jpg
na tym zdjęciu jestem idealnie w promieniach słońca i nie wydaje mi sie żeby jakoś szczególnie błyszczało???
Chyba że już ślepy jestem
tak dla odświeżenia tematu ;)
zdjęcia są robione z odległości 1m-3m u mnie w ogródku ;)
Jak czas pozwoli (bo ostatnio nie pozwala) to na następnym wypadzie może porobię zdjęcia porównawcze w lesie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum