Ukazało się kolejne wydanie magazynu Special Ops 7/8, a w nim obszerny artykuł nt. Formozy.
Zachęcam do lektury, sporo informacji i zdjęć.
http://www.special-ops.pl/
Pozdrawiam
Jest w sklepach, dzisiaj kupiłem w Empiku w Szczecinie. Dobre zdjęcia, chociaż jeśli ktoś oczekuje pikantnych informacji o super-duper tajnych akcjach, trochę się rozczaruje
_________________ "And if you want a linguistic adventure, go drinking with a Scotsman."
Pomógł: 50 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1356 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-09-2010, 22:50
Oj tam, oj tam - napisz coś z interesującej Cię działki to myślę że nie będzie problemu, myślę że rednacza przekonywać nie musisz. Sam widzisz jak się kolega M rozpisał na łamach innej gazety - w zasadzie co numer to jego tekst i tak już chyba ze dwa lata.
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 632 Skąd: z nad wisły
Wysłany: 01-09-2010, 22:55
Catch22 napisał/a:
Oj tam, oj tam - napisz coś z interesującej Cię działki to myślę że nie będzie problemu, myślę że rednacza przekonywać nie musisz. Sam widzisz jak się kolega M rozpisał na łamach innej gazety - w zasadzie co numer to jego tekst i tak już chyba ze dwa lata.
Wiesz pisanie to nie jest moja najsilniejsza strona, a to że kolega M pisze to dobrze coś przynajmniej w tamtej gazecie się interesującego dzieje.
_________________ if the force does not mean we pass the argument to the argument of force
Pomógł: 50 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1356 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-09-2010, 23:02
M też tak mówił jak zaczynał - że nie tego, że nie może, nie umie, nie coś tam... Na forach piszesz czasem, nie? Jakby tak zebrać tę pisaninę to okazałoby się że napisałeś już objętość paru artykułów.
Tylko pytanie brzmi - jaki wpływ na to ma wydawca , a jaki poczta...
pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Ale jakie pochwalić? To są ludzie tu piszący Czyli nie ATcy tylko autorzy poprzebierani w ciuchy lub sprzęt, które opisują
Trochę nadinterpretowałeś moją wypowiedź
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum