Tanie nie jest... Wpisz "PRR" na ebay'u, trochę tego jest. W PL raczej nie kupisz. No i trzeb odciąć wtyczkę i dorawbiać własną. W komplecie nie ma PTT - trzeba robić albo brać z innego zestawu.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Widze ze temat utknał w bardzo ciekawym miejscu ( nie liczac kłótni o słuchawki)
Skoro samo PRR Headset jest dość drogie to czy znacie jakies patenty na zestawy łączności ?
I drugie pytanko jakich radiotelefonów uzywacie bo akurat potzrebuję dobrego radiotel. ale za jak wiadomo nie za dużą cenę. Czy to jest Motorolka z serii np. GP czy jakis np. Midland za kilka stówek za kpl. i potem słuchawki do przerobienia na headset?
Pzdr.
_________________ HELL HATH NO FURY LIKE A FIREFIGHTER
Pomógł: 2 razy Wiek: 68 Dołączył: 07 Maj 2005 Posty: 267 Skąd: Polska
Wysłany: 24-07-2007, 01:03
Peltor soundtrap.
Aktywne, dlugo trzymają baterie [w sumie 4 małe paluszki], dość wytrzymałe, łatwo i tanio wymienia się części higieniczne i można ewentulanie co nieco zamienić z tańszymi modelami jakbyś np. połamał stelaż, wchodzą pod kask, ja nie używam w tej opcji ale jest mozliwosć podpięcia pod radio [tu już mnie nie pytaj tylko googluj]. Jakbyś miał jakieś pytania czy chciał fot wal śmiało.
Nowe kosztują około 450 zeta i w górę.
OK,przepraszam nie chciałbym wydac na nie więcej niż 700-800 PLN
Poza tym chodzi mi też o opinie bo nie mam zamiaru kupic produktu,na którym oszczędzę 100 czy 200 PLN,a potem będę żałował.W końcu w tym kraju nie zarabiamy zbyt wiele
W takiej cenie to po prostu przejżyj ofertę Peltora i wybierz to co Ci najbardziej odpowieada.
Ja używam SportTaców i jestem zadowolony, choć wadą jest to, że nie mieszczą się pod hełmem. W przyszłym roku planuję zmianę na ComTaci lub ComTaci XS. Wszystkie aktywne słuchawki Peltora mają możliwość podłączenia radia, ale za mikrofon na pałąku w zestawie już trzeba dopłacić. Nawet bez mikrofonu, kabel między słuchawkami, a radiem to dodatkowy zakup.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum