Z tego co widać na zdjęciach to raczej '' NFM 1". Baza kamizelki to ewidentnie NFM 1, patka antypoślizgowa charakterystyczna dla tego modelu, zakrycie zasuwaka i cała reszta . Może to jakaś nieco ''customowa '' wersja , ale nie wydaje mi się żeby te zmiany były na tyle istotne żeby nazwać to innym modelem.
Stawiałbym na NFM 1 po lekkim liftingu, ale tak jak pisałem , podstawowe elementy kamizelki wskazują , że to ten model.
Niestety... nie mam dostępu do większej ilości zdjęć ponieważ nie ja jestem ich autorem, lecz osoba od której potencjalnie miałbym kupić tą kamizelkę a dodam tylko, że osoba ta pracuje w firmie NFM a więc nie sądzę raczej aby była to kopia...
Między innymi po to właśnie też pytam bo klient miał załatwić model NFM-1, jednak ze względu na w/w opisane różnice mam spore wątpliwości czy to właśnie ten model.
Teraz po prostu nie wiem czy warto wydawać kasę...
Dzięki Panowie, w tym momencie nie mam już żadnych wątpliwości, że to oryginał i model NFM-1.
Jeśli idzie już o metki to posiada tylko jedną z napisem " NFM Caseb", jednak bez żadnych dodatkowych danych typu "kamizelka AT" itp., podobnie jak przy kamizelce Arafata. Podejrzewam, że jest to wczesna wersja tego modelu i stąd też właśnie widoczne różnice. Kolo sam zresztą mówił, że wygrzebał ją głęboko z magazynu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum