Te modułówki (Nasi kupili ich system, taśmy rzepowe i takie tam, nie za bardzo mi się to widzi) dostało ZOA (kamizelka + zestaw 19 kieszeni) oraz niektóre WR Wojewódzkie. Generalnie ciężkie są. Cena w Gdańsku zdaje się ok 750 ale nie wiem z iloma kieszeniami. NIe mają szybkiego wypięcia i nie wiem jak fajnie się palą...
Zobacz zdjęcia Kruglerka z kominiarzami z Zarządu - całkiem nieźle je tam widać (Były w "Strzale" i "BiA").
_________________ Jedźmy. Życie stygnie.
Ostatnio zmieniony przez Catch22 06-02-2006, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 147 Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-02-2006, 15:40
dzieki za odpowiedz
jeszcze jedno pytanie mi sie nasunelo...
Catch22 piszesz, ze Tobie sie ten system "nie widzi" - ok, ale czy znane sa opinie uzytkownikow? kogos z ZOA czy SPAP Gdansk?
Wysłany: 07-02-2006, 16:04
Podobno bardzo im odpowiada, ale kolega jeden nie chce powiedziec jakie inne porownywali z nim wiec nie wiem czy jest lepszy tylko od starych smieci Konfekcjonera, od rzepowo-napowego czy od molle tez. Argumentow stojacych za tym wyborem nie znam po prostu. 3 lock to patentowy system NFM wiec pchaja go gdzie moga chociaz robia tez w molle. Na pewno nie mozna nic zarzucic jakosci wykonania - sprzet chwala Norwedzy (choc do zielonej wola pono Combatkit albo HSGI), Cypryjczycy takoz.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Maj 2005 Posty: 831 Skąd: Festung Posen
Wysłany: 25-07-2006, 22:45
Iśc nie strach... to uz nie te czasy że człowiek wchodził do budynku i echo...... po nim zostawalo... gorzej jak US wpadnie do Ciebie..... zanim wyjasnisz ze to pomyłka mały ucisk metalu na splocie słonecznym.....
Pomógł: 52 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1395 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-04-2007, 01:07
Po pierwsze primo, KSW też parę wersji już miało, wcale się nie upieram że to Janyst, chociaż robił sporo rzeczy dla CBŚ więc pewne kontakty mieli. Po drugie primo to rzeczywiście może być NFM bo jak u nich byłem to się mozolili nad zintegrowaną modułówką. Mieli ja w wersji czarnej i właśnie zielonej - moze skończyli pracę i CBŚ się połaszczył? Cena musiałabyć raczej słona...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum